Меню

Блогове ТОП 10

Предстоящи сватби


Потребителите могат да създават безплатно - собствен сватбен бюджет, блог, албум. Да управляват гостите на сватбата. Да изпращат виртуални покани. Да избират списъци с подаръците, които искат да получат. Да създават плей листи с музиката, която да звучи в празничния ден и още мн. др. полезни възможности за перфектната организация на своето тържество!
Сватбени новини→ Булчински воали от новата колекция на Pronovias

Булчински воали от новата колекция на Pronovias

 

 

 

velo Pronovias 2016 Колекцията булчински воали Pronovias 2016 предлага разнообразни модели воали, които са много романтични и шик, така че бъдещите булки не могат да им устоят. Специализираната в областта на булчинската мода марка се грижи за вкуса на всяка булка, така че да може в деня на сватбата си тя да изглежда перфектно.

 
Марката винаги се е съобразявала с нуждите на съвременната жена, което и днес отново доказват нейните сватбени аксесоари. В колекцията на Pronovias за 2016 изобилстват къси и дълги дантелени ръкавици, прекрасни диадеми, колани, чанти и сватбени обувки в сложни женствени линии.
 
Сватбените воали заемат специално място сред творенията на световноизвестната марка Pronovias. Воалите са проектирани в различни форми, така че имате голям избор в зависимост от вида на роклята, която сте избрали. Всички воали са направени от прозрачен тюл, като много от тях са с романтично бродирана дантела, а други са структурирани или са със стъпаловидни плисета.
 
Късите сватбени воалите са идеални за дамите, които искат да бъдат романтични, но същевременно модерни, актуални и без свян. Идеални за този тип невести са булчинските рокли без гръб или с изщни дантелени бродерии, както и моделите с бродирани корсажи (особено с дантела или покрити с декоративни ламинати). Ето защо, Pronovias ви предлага къси, среднодълги и дълги воали от тюл с флорални мотиви, а по-сложните творения придават едно още по-романтично докосване.