Меню

Блогове ТОП 10

Предстоящи сватби


Регистрирайте се, като Фирма БЕЗПЛАТНО и предложете своята продукция и услуги на хилядите посетители на нашия портал! Създайте фирмен профил, в който можете да публикувате неограничено количество снимки и описания към тях, видео и презентации за пълното представяне на Вашата фирма.
Сватбени новини→ Новите булчински рокли Tony Ward 2016

Новите булчински рокли Tony Ward 2016

 

 

 

Tony Ward 2016 Сватбените рокли на Тони Уорд винаги са били и остават синоним на елегантност и изтънченост, но и на иновационни форми. Моделите от новата колекция 2016 са най-разнообразни - от по-традиционните модели с обемна пола и елече, до по-шикозните къси рокли или чувствените нарязани модели тип русалка. Ливанският дизайнер проектира своята нова линия сватбени рокли за Kleinfeld, представени на ревюто New York International Bridal Week. Сред участниците бяха и такива световноизвестни дизайнери като Pnina Tornai, Lazaro и Oscar de la Renta. 

 
Облеклата в колекцията на Tony Ward за 2016 представляват красива и модерна интерпретация на традиционните модели, особено чуствените модели сирена - шикозно украсени с флорални бродерии, както и широките, изключително женствени булчински рокли принцеса с къдрички и сложни елементи. Сватбените рокли с peplum са идеални за стройните невести, които искат да подчертаят формите.
 
Ако се запознаете с новата колекция на Tony Ward, сами ще се убедите, че ливанският дизайнер предлага линия, вдъхновена от класическите модели, но преосмислени и съобразени с женствения силует, подчертавайки предимствата на фигурата на булката с изключителна елегантност. Чрез комбинацията на пищни тъкани и декоративни скъпоценности Тони Уорд успя да създаде серия от оригинални и модерни рокли, подходящи за всяка съвременна булка.