Меню

Блогове ТОП 10

Предстоящи сватби


Потребителите могат да създават безплатно - собствен сватбен бюджет, блог, албум. Да управляват гостите на сватбата. Да изпращат виртуални покани. Да избират списъци с подаръците, които искат да получат. Да създават плей листи с музиката, която да звучи в празничния ден и още мн. др. полезни възможности за перфектната организация на своето тържество!
Сватбени новини→ Сватбените рокли от новата колекция Marchesa 2016

Сватбените рокли от новата колекция Marchesa 2016

 

 

 

marchesa-2016 В своята нова колекция марката Marchesa 2016 предлага идеални булчински рокли за романтичната жена, която търси начин да изглежда от класа, като същевременно не е прекалено модерна. Известно е, че дизайнерите на Marchesа умеят да съчетават добрия вкус, традицията и оригиналността на новите тенденции, предлагайки иновативни елементи. Можете сами да се убедите в несравнимото майсторство на модните дизайнери на марката, като разгледате моделите на марката - от романтичните рокли принцеса до шикозните мини-рокли от колекцията за следващия сезон.

 
В колекцията на Marchesa 2016 се наблюдава бум на елеците и на сърцевидните деколтета с бродерии. Повечето сватбени модели на модната къща на Джорджина Чапман и Керън Крейг са с класическа кройка - винаги предпочитана от бъдещите булки.
 
Повтаряйки вече започнатата тенденция, сред новите булчински рокли на Marchesa не липсват моделите русалка и ballgown, изработени с модерни драперии от тюл и шифон. За по-романтичните дами са предназначени бродираните сватбени рокли с A-линия с поли от тюл. По-обемните модели ballgown са изработени от Mikado, а по-ексцентричните рокли са с волани и драперии. За най-модерните и дръзки булки са мини-роклите с дължина над коленете.
 
Друга актуална тенденция са сватбените рокли с бродирани ръкави - много шик и в ретро стил. Новата линия се характеризира с меки линии, които като че ли галят тялото на булката, но без преувеличения. Не липсват и красиви модели с волани и листенца от тюл и шифон, както и със сложни флорални бродерии.