Меню

Блогове ТОП 10

Предстоящи сватби


Потребителите могат да създават безплатно - собствен сватбен бюджет, блог, албум. Да управляват гостите на сватбата. Да изпращат виртуални покани. Да избират списъци с подаръците, които искат да получат. Да създават плей листи с музиката, която да звучи в празничния ден и още мн. др. полезни възможности за перфектната организация на своето тържество!
Сватбени новини→ Новата колекция на Atelier Emé 2016

Новата колекция на Atelier Emé 2016

 

 

 

Atelier Emé 2016  Новата колекция на Atelier Emé 2016 предлага на булките голямо разнообразие за избор между различни сватбени рокли. Моделите на италианската модна къща наистина осигуряват широк спектър от стилове за вашата сватба. Отличителното за тази линия е качеството на платовете, съчетано с овладяването на оригинални и модерни кройки, съответстващи на характера на жената. Бродериите и цветовете са отличителен белег на всяка сватбена рокля от колекцията на Atelier Emé.

 
Ако искате да сте с обемна булчинска рокля, Emé е отговорът на вашето търсене, тъй като предлага модели от коприна ballgown - наистина много шик, но също и поли в тюл или органза с къдрички. Ако сте забелязали, през тази година триумфиращите цветове са черно и бяло. Тази тенденция присъстваше в колекциите на Atelier Aimee през 2015, но продължава да се среща и в новите модели, които ще се появят на пазара през следващата година.
 
За бъдещите булки със стройно тяло са красивите булчински рокли с права кройка, изработени от коприна и шифон - както знаете меките тъкани изящно се плъзгат по перфектните форми на булката. Марката ви предлага красиви модели с дълга пола и бродерии в стила на двадесетте години. За най-екстравагантните също не липсват стилни предложения - шик хипи рокли с тънки бродирани ленти.
 
Нека да преминем към късите сватбени рокли, които също имат място в тази нова линия. Ако ви харесват моделите в стила на петдесетте, в колекцията ще откриете красиви модели с пола до коленете, украсени с изискана дантелена бродерия. Не липсват волани и тюл, които правят булката романтична пар екселанс.