Меню

Блогове ТОП 10

Предстоящи сватби


Регистрирайте се, като Фирма БЕЗПЛАТНО и предложете своята продукция и услуги на хилядите посетители на нашия портал! Създайте фирмен профил, в който можете да публикувате неограничено количество снимки и описания към тях, видео и презентации за пълното представяне на Вашата фирма.
Сватбени новини→ Продължава ли флиртът между Дженифър Лорънс и Брадли Купър?

Продължава ли флиртът между Дженифър Лорънс и Брадли Купър?

 

 

 

Jennifer-Lawrence-e-Bradley-Cooper Още една холивудска история - Брадли Купър и Дженифър Лорънс, които станаха добри приятели на снимачната площадка. И ако докато работеше заедно, двойката бе неразделна, сега Купър прекарва много време с модела Суки Уотърхаус и според мнозина Лорънс започна да ревнува.

 
Брадли Купър и Суки Уотърхаус бяха забелязани за първи път заедно през февруари в Лондон, след което папараците ги уловиха и по време на романтичните им разходки по улиците на Бостън и Франция. А Брадли и Дженифър сега се виждат много по-рядко, отколкото в миналото. Но въпреки фактите Купър и Лорънс отричат слуховете за предполагаемия флирт, заявявайки, че само снимаха филм заедно. Дори наскоро Брадли заяви, че между тях не е случило нищо и дори не смята, че съществува възможност за флирт между тях в бъдеще главно заради разликата във възрастта.