Меню

Блогове ТОП 10

Предстоящи сватби


Регистрирайте се безплатно, като Потребител или Фирма за да използвате всички възможности на портала.
Сватбени новини→ Булчинските рокли от колекцията Yolan Cris 2015

Булчинските рокли от колекцията Yolan Cris 2015

 

 

 

2-yolan-cris Yolan Cris 2015 - ето една доста нетрадиционна сватбена колекция, която се характеризира с асиметрия, апликации и прозрачност. Модното ателие Yolan Cris не се съобразява с обичайните творения и не разчита на успеха си, залагайки на класическата сватбена рокля. Нейната модна линия включва серия от модели. предназначени за тези, които обичат изненадата и искат да са в центъра на вниманието. За нестандартните дами и за по-любопитните от вас, е новата колекция на Yolan Cris за 2015.

 
Сред новите тенденции в булчинските рокли през 2015 се наблюдава голяма промяна. Много модни къщи включват сред моделите си уникални и специални творения, изпълнени с особени елементи и с приложения като цветя, ресни и мъниста. Наблюдава се голямо завръщане към стила 30-те и към модерния бохемски стил, силно подчертани при сватбените рокли на Yolan Cris. Сред тях ще видите асиметрични модели с къси поли, които в задната си част са по-дълги, изработени от тюл и органза, с голям обем, но също и фини сватбени рокли русалка, идеални за по-чувствените дами. За по-смелите от вас са предназначени гръцките модели булчински рокли, които ще ви направят истинска богиня. Всички модели са драпирани и украсени с бижута, колани и каишки, като не им липсват шеметни цепки.
 
Определено много специални са късите булчински рокли със средна дължина и с богати апликации, които се асоциират с пробуждането на природата през пролетта. Сред тях са и невероятните модели с напълно прозрачна горна част от органза - съществен елемент от тази колекция, нежно откриващ женското тяло. Колекцията включва голям брой булчински тоалети от висшата мода, сред които присъстват модели с открит гръб и с дантелени елементи и декорации, плетени на една кука.