Меню

Блогове ТОП 10

Предстоящи сватби


Регистрирайте се безплатно, като Потребител или Фирма за да използвате всички възможности на портала.
Сватбени новини→ Колекцията булчински рокли Justin Alexander 2015

Колекцията булчински рокли Justin Alexander 2015

 

 

 

justin-alexander Колекцията сватбени рокли Justin Alexander 2015 включва творения със сложни форми - булчински рокли, изработени от висококачествени материали и често са украсени по неочакван начин с вложки. Американската марка винаги е предпочитала сложните форми, смелите и впечатляващи детайли, често дори неконвенционални.

 
В линията на Justin Alexander се открояват ексклузивни модели от коприна и микадо, а задната дълга част на роклите е с няколко многослойни къдри и бижута по бюстието. В колекцията са предпочетени по-традиционни форми и моделите, покрити изцяло с дантелени бродерии, с дълги или средно-дълги ръкави и с красив колан, подчертаващ талията.
 
През тази година булчинските колекции отделят специално внимание на сватбените рокли "татуировка" - новост, вдъхновена от диктата на висшата мода, която се характеризира с полупрозрачни ръкави, елече и в някои случаи и пола. За своите омагьосващи сватбени рокли Justin Alexander използва флорална дантела на ръкавите и бродерия по ръбовете на полата и булото.
 
Марката показва предпочитание към минималистичните шикозни сватбени рокли, изработени от коприна. Моделите с презрамки или без се придържат към стила на 50-те години. Те са със средна дължина и в романтични цветове. Булчинските рокли с големи поли често са от тюл и имат уникална бродерия на гърба, но могат да са и в нюанс на шампанско.