Меню

Блогове ТОП 10

Предстоящи сватби


Регистрирайте се, като Фирма БЕЗПЛАТНО и предложете своята продукция и услуги на хилядите посетители на нашия портал! Създайте фирмен профил, в който можете да публикувате неограничено количество снимки и описания към тях, видео и презентации за пълното представяне на Вашата фирма.

FAQ


ТОП100

ТОП100 - това е класация на всички фирми, които участват в рейтинга и имат брояч от портала nevesta.bg.
Абсолютно е забранено изкуственото вдигане на рейтинга и при установяване на такова нарушение, сайтът ще бъде наказан от администрацията на сайта.


Рейтинг на сватбените салони

Рейтинг на сватбените салони
Това е рейтинг, подобно на ТОП100, но само за сватбените салони. Сайтовете който са поставили брояч от портала nevesta.bg, участват както в ТОП100, така и в рейтинга на сватбените салони.
1-те три резултата са от спонсорски сайтове и на платена основа.
Абсолютно е забранено изкуственото вдигане на рейтинга и при установяване на такова нарушение, сайтът ще бъде наказан от администрацията на сайта.


Бележник

В бележника можете да записвате всичко което сметнете за необходимо, мисли, идеи, цени, контакти и т.н. и да се връщате към записаното във всеки един момент.


Дъска за обяви

Дъската за обяви дава възможност всеки зарегистриран потребител (частно лице или фирма) да публикува обява и ако има заинтересовани да се свържат с автора.
В дъската абсолютно е забранен СПАМ и РЕКЛАМА на фирми и услуги.
Използвайте дъската по предназначение.
Нарушителите ще бъдат забанени.


ТОП невести

Всяка невеста има възможност след сватбеното тържество да качи свои снимки в раздела «ТОП невести» и да участва за приза «Невеста на месеца».
А в края на годината и за приза «Невеста на годината».
Гласуването става от потребителите и посетителите на сайта.
Можете да давате връзките към вашите фотографии на вашите приятели или да ги публикувате в блогове, форуми, FaceBook, Twitter и да каните ваши познати да подкрепят вашето участие.
Абсолютно е забранено автоматичното гласуване и при забелязване на такова, участникът ще бъде отстранен и резултатите анулирани от администрацията на сайта.


Сватбени албуми

Всеки зарегистриран посетител на нашия портал има възможността да създаде свои албуми.
Като можете да създавате различни тематични албуми свързани с вашата сватба, напр. «Подготвока», «Покупка на роклята», «Нашата сватба», «Сватбеното пътешествие», «Резултата от нашия брак :)» и т.н.
След създаването на албума, трябва да му сложите «корица» т.е. снимката, която ще бъде лицето на албума.
След като го направите, влизате в него и започвате да добавяте снимките, които желаете да споделите с другите посетители.


Музика на сватбата

В този модул можете да създадете списък на песните и изпълнителите, които да звучат на вашето тържество.
Можете да зададете композициите за всяко едно събитие поотделно, като събитията да ги разделите по часове.
По този начин на вашата сватба ще звучи само тази музика, която вие желаете и няма да бъде развален празника с нежелани мелодии и изпълнители.
Освен музиката, която желаете да звучи, имате възможност да запишете и тази която НЕ желаете да бъде пускана на вашата сватба.
Ако се затруднявате в избора, за някое от събитията, то винаги можете да се възползвате от помощта на другите потребители, като натиснете на нотата , която е в дясно от събитието. По този начин ще извикате ТОП10 от популярните за това събитие мелодии и ще можете да изберете една или повече от тях, ако ви допаднат.
Резултатът можете да го разпечатате или да го изпратите по електронната поща на вашият водещ на сватбеното тържество, за да има възможност да се запознае с вашите пожелания и да се подготви за тях.


Виртуален ресторант

Модулът «Виртуален ресторант» е създаден с цел, визуално разпределяне на гостите за сватбеното тържество в ресторанта.
Първоначално избирате, колко маси и с каква форма и места ще бъдат разположени в ресторанта или залата в която ще бъде вашето тържество.
От списъците с гости се взимат имената на всички поканени гости.
Вие ще можете да ги разпределите по масите и да направите схема на всички гости.
След като сте готови, можете да разпечатате резултата и да го дадете в ресторанта, за да подготвят залата, както вие желаете или да изпратите схемата по електронната поща.


Нашите подаръци

Този модул има за цел да информира вашите гости за това, какви подаръци са нужни за вас, като младо семейство и от какви не се нуждаете и не желаете да получите.
По този начин няма да ви подарят по 3 тостера и 4 кафе машини, а ще получите точно това от което се нуждаете.
За това помислете внимателно и направете два списъка със желани и нежелани подаръци.
Направете ги максимално пълни, особенно за желаните подаръци, за да дадете по-голям избор на вашите гости.
За да работи тази функция е нужно да изпратите специална покана от модула «Изпрати сватбена покана» чрез, която покана, гостите ще получат по електронната поща връзка, която ще им даде възможност да влязат в сайта, в раздел създаден специално за тях.
В този раздел, те ще могат да видят вашите списъци и да се запознаят с тях.
При желание, могат да «резервират» подарък, без да бъде видно от младоженците, кой именно го е направил.
Подаръкът в списъка ще получи статус «Запазен» и няма да бъде достъпен за другите гости.
Ако в последствие гостът реши да се откаже от него, ще има възможност да го «освободи» и статусът «Запазен» ще изчезне.


Сватбен бюджет

Модулът «Сватбен бюджет» е създаден, за да улесни планирането на разходите по вашата сватба.
За целта е нужно да попълните сумите, които планирате да похарчите за организацията на вашя празник.
За целта попълнете полето «Цена за ед.».
Това е графата в която ще попълните предвидените разходи.

След това, по време на покупките започвате постепенно да попълвате графата «Факт». Или това са вече сумите, които реално сте похарчили за този или онзи пункт от списъка. 
Така в графата «Отклонение» ще наблюдавете до колко се отклонявате в + или - от планирания бюджет.

Най-отдолу, под таблицата ще видите две полета.
В тях е написано:

  • Нов пункт за разхода
  • Нопомняне в дни

«Нов пункт за разхода» е възможност да добавяте свои пунктове, които ги няма в стандартния списък.
«Напомняне в дни» е срок до който е желателно да направите покупката, за да не стане късно след това и да не можете да я извършите. За да работи, трябва да сте записали датата на сватбата.

В този модул има една удобна функция: напомняне при просрочване на някой пункт.
Ние сме установили някакви примерни срокове за най-важните пунктове от разходите, напр. ако не сте купили рокля 30 дни преди сватбата, ще се появи връзка под самият пункт, към списъка с фирми, които предлагат сватбени рокли.
Това е със цел, да не стане така, че роклята която искате да купите да я няма в наличност, а сроковете да не са достатъчни за нейното ушиване или корекция, ако се наложи такава.
За да работи тази функция, трябва да запишете датата на сватбата във вашия профил.
Ако има групи, които напр, сте запълнилил и не искате да се показват, за да не заемат място на екрана, то можете да махнете маркировката в квадратчето в ляво от името на групата и тя ще се скрие.
А ако искате пак да се покаже, просто маркирайте квадратчето и тя ще се отвори.


Изпрати сватбена покана

Този модул има две функции:

  •  управление на списъците с гостите
  • изпращане на уникална връзка, по която гостите могат да влязат в раздел, предназначен само за тях.

Управление на списъците с гости.
Тук можете да създадете 3 вида списъци за гости на вашия празник

  • гости от страна на невестата
  • гости от страна на младоженеца
  • гости, които са общи и за двамата

Тези списъци можете да ги редактирате, колкото и както на вас ви е удобно.
В момента в който решите, че някой 100% ще бъде поканен и знаете неговата електронна поща, то можете да му изпратите покана от връзката «изпрати покана».
Така гостът ще получи писмо, със стандартен текст в което ще има връзка, която ще е уникална и само за него.
По тази връзка, той ще може да влиза в сайта, в специален раздел, който е само за вашите гости, в който ще може да общува с другите поканени гости. Така ще може да се запознае, макар и виртуално с гостите, които не познава. Ще може да се запознае със списъка подаръци, които бихте желали да получите и тези които са нежелани от вас. И ще може да «запази» подарък от списъка, ако реши да го купи, без да се знае от младоженците, кой именно го е запазил. По този начин, ще отпадне варианта да получите еднакви подаръци. А ако в бъдеще реши да се откаже или промени решението си, то винаги ще може да го «освободи» за да може друг да го купи.
Така, че пращайте писма на всички ваши близки и приятели и нека се запознаят много преди самата сватба, за да се чувстват всички комфортно на нея.


Сватбен блог

Всеки който е регистриран на сайта, може да създаде свой сватбен блог, в който да качва снимки, да кани приятели, да записва своите впечатления, емоции свързани с организацията на своят празник.
Това може да бъде полезно за всички посетители и да им даде нови идеи или ги предпази от грешки. Наслаждавайте се на всеки един миг от организацията на този великолепен празник и го споделяйте с вашите приятели и посетителите на сайта!