Меню

Блогове ТОП 10

Предстоящи сватби


Регистрирайте се безплатно, като Потребител или Фирма за да използвате всички възможности на портала.
Сватбени статии→ Съвети за идеалната церемония на плажа

Съвети за идеалната церемония на плажа

 

 

 

морска сватбаДа направите сватба на плажа без съмнение е много романтиче избор. Можете да празнувате както цялата, така и част от церемонията на морския бряг. За младите двойки е особено привлекателно и забавно след църквата да продължат да празнуват на плажа, но както всеки вид сватба и в този случай се изисква предварителна подготовка и добра организация на детайлите.

Повече от всеки друг вид тържество морската сватба изисква да се съобразите с времето - единственото нещо, което не може да предскаже. Ето защо е необходимо винаги да имате резервен вариант в случай на дъжд. Първото, което трябва да направите, е да си осигурите възможността да празнувате на друго място, различно от плажа, в случай че в този ден вали. Така например е добре да резервирате ресторант на плажа, като се уверите, че той разполага с достатъчно места, за всички ваши гости.

Обърнете специално внимание на украсата и на детайлите, тъй като те трябва да са подходящи за ситуацията. Помислете например за бонбони и свещи във формата на корали, раковини или в друга форма, свързана с морето. А защо пък декорациите да не наподобяват морското дъно?

Менюто също не е без значение. Винаги е добре да се съобразите с кухнята, която е типична за мястото, на което ще се състои вашата сватба. При морската сватба разбира се, най-подходящо е менюто да включва риба и морски деликатеси – миди, скариди, стриди и т.н. За сватбената торта можете да дадате още по-голяма свобода на вашето въбражение.