Меню

Блогове ТОП 10

Предстоящи сватби


Потребителите могат да създават безплатно - собствен сватбен бюджет, блог, албум. Да управляват гостите на сватбата. Да изпращат виртуални покани. Да избират списъци с подаръците, които искат да получат. Да създават плей листи с музиката, която да звучи в празничния ден и още мн. др. полезни възможности за перфектната организация на своето тържество!
Сватбени статии→ Една щура и различна сватба с кецове

Една щура и различна сватба с кецове

 

 

 

Спортна булка

Всички знаем колко вълнуваща е една сватба, а още повече подготовката за нея. Когато става въпрос за приготовления и пазаруване едно от най-важните неща е облеклото на младоженците. Освен костюм и рокля от изключително важно значение са техните обувки. Те трябва да бъдат удобни и комфортни, а в повечето случай това е трудно осъществима цел. Мъжете си взимат официални обувки, които почти винаги ги убиват, а жените високи токчета, на които не могат да издържат през цялото време.
По отношение на обувките не трябва да се прави изключение, тъй като предстоят минимум 12 часа ходене, стоене прав и танцуване, а най-лошото е, че умората в краката си личи по изражението. Ако искате да изглеждате строго официални на сватбата си, но не можете да издържите през цялото време с първоначалните си обувки, това не е повод за притеснение. Чифт ниски обувки могат да направят чудеса, когато възглавничките на краката ви се изтощят.
    Булка с кецовебулка със спортни обувки
Ако във всекидневието си носите кецове, без проблем можете да си ги обуете и на сватбата. Все по-често ставаме свидетели на подобни случай – младоженци с кецове. Някои ги обуват в последствие, други си взимат модерни, удобни и стилни модели, с които стоят през цялото време. Може да ви изглежда много спортно и прекалено странно, но това е една страхотна идея. Има страхотни модели с различни цветове, материали и орнаменти, които биха се вързали с всяка булчинска рокля и костюм С тях освен, че няма да усетите болка или натоварване в краката, ще изглеждате по един различен и зашеметяващ начин.
Спортна сватба
Кецовете отдавна са се превърнали в емблема за мъже и жени, малки и големи. Да носите кецове, не означава да сте извън модата или да нямате вкус. Днес многобройните производители и безкомпромисната конкуренция между тях е причината за богатия асортимент, който се предлага на пазара. Това е чудесна възможност за всеки да избере най-подходящия чифт за него.
Открийте своя модел кецове в онлайн магазин за спортни стоки Sportrespect.com.