Меню

Блогове ТОП 10

Предстоящи сватби


Регистрирайте се безплатно, като Потребител или Фирма за да използвате всички възможности на портала.
Сватбени статии→ Сватбени торти в синьо - най-красивите за вашето тържество

Сватбени торти в синьо - най-красивите за вашето тържество

 

 

 

Сватбени торти в синьо Синята сватбена торта е стилно и наистина интересно решение. Придаването на цвят на сватбеното тържество е широка тенденция - оригинални цветове за дрехите и аксесоарите, но защо не и за сватбената торта и за сладките?

 
Синият цвят е подходящ за всеки сезон, тъй като създава морска атмосфера на летните сватби и се свързва със студа и ледовете през зимните месеци, особено ако се комбинира с бели декорации. Но знаете ли как да изберете най-подходящата за вас цветна сватбена торта?
 
Синьото, в различните си нюанси, е наистина еклектичен цвят, подходящ за всички сезони. Нужно е само внимателно да изберете оттенъка който ви допада. Представете си само, вашата сватба в средата на лятото, на брега на морето или на терасата на ресторанта, с декорации с миди, морски звезди и цветя. В този случай перфектната сватбена торта задължително трябва да бъде с цвета на океана и да е украсена с бели и сребристи мидички от захар или пък да е многослойна бяла торта, обсипана със сини декорации във формата на морски звезди или с елементи, напомнящи морските вълни.
 
Не мислете обаче, че при синята сватбена торта е важен само цвета - решаващ е изборът на вида на тортата. А създаването на "сладкото синьо" може да стане много сложно, особено ако тортата е многослойна. Сами разбирате, че се нуждаете от услугите на професионален сладкар, който може да ви създаде оригинална торта на слоеве с различни геометрични форми или торта с формата на замък от приказките, за да създадете още по-романтичен стил на сватбеното си тържество. Изборът е ваш!