Меню

Блогове ТОП 10

Предстоящи сватби


Регистрирайте се, като Фирма БЕЗПЛАТНО и предложете своята продукция и услуги на хилядите посетители на нашия портал! Създайте фирмен профил, в който можете да публикувате неограничено количество снимки и описания към тях, видео и презентации за пълното представяне на Вашата фирма.
Сватбени статии→ Официални облекла за деца 2015

Официални облекла за деца 2015

 

 

 

 официално облекло за деца 2015Да намерите подходящо официално облекло за вашето дете, не е толкова трудно, колкото може би си мислите, тъй като през 2015 модните марки, специализирани в областта, предлагат голямо разнообразие от модели.

 
Грижата за облеклото на децата за сватба може да бъде наистина интересно и забавно. Златното правило е винаги да питате децата си за тяхното мнение, за да сте сигурни, че не се чувстват неудобно в официалните си дрехи. Имайте предвид, че детските дрехи трябва да са преди всичко удобни и практични, и да позволяват на децата да се забавляват. Ето защо е нужно да се съобразявате с детските вкусове и нужди. Да поискате мнението на детето си за стила и цветовете на неговото облеклото ще бъде първата стъпка да го направите съпричастно преди и по време на събитието.
 
Хубавото при избора на бебешки и детски дрехи е, че можете да бъдете смели с цветоветете и оригинални детайли, без да рискувате. Освен това, имайте предвид, че децата са страхотни модели. Само трябва да избягвате стегнатите дрехи и излишните волани, къдри и набори. Също както колекциите на официални рокли за възрастни, водещите марки като Armani, Dolce&Gabbana и Chanel обличат и малките с наистина елегантни и пъстри модели. Запознайте се колекциите на световноизвестните модни марки, тъй като те са неизчерпаем източник на идеи. 
 
Armani Junior e Dolce&Gabbana имат няколко много интересни предложения за външния вид на момчетата. Можете да следвате класиката и да останете верни на традицията или да се забавлявате с цветовете и аксесоарите - шапки, папийонки и цветни  жилетки ще бъдат много стилни и подходящи дори за най-малките гости на сватбеното тържество. За пролетните и летните сватбени тържества много подходящи за момичетата са дрехите с красиви фантазии, както например в колекциите на Dolce&Gabbana можете да видите прекрасни рокли с флорални мотиви или на точки.
 
Известната марка използва светлите пастелни цветове, сред които най-предпочитани са нюансите на жълто, зелено и розово, но не липсват и роклите за най-малките в бяло. Моделите за момичета варират от по-широки рокли с дълги поли до коленете до цветни туники. За обувките на малките шаферки са подходящи всички цветове. Най-популярни са класическите модели с каишка и летните сандали.